Subwoofer lumixx

Subwoofer toegevoegd aan aanbod

KAN DAT HARDER? Jazeker! Sinds kort hebben we een gloednieuwe subwoofer aan ons assortiment toegevoegd. Dit betekend dat we grotere feesten kunnen organiseren, tot wel 300 man! Uiteraard is de subwoofer in combinatie met onze boxen ook te huren, meer informatie kun je vinden bij aanbod.   Binnenkort een feest organiseren Read more…

Lumixx 1 jaar!

Lumixx viert het 1 jarig jubileum! Daarom hebben we een leuke jubileum actie! Feesten tussen 6 oktober en 6 november voor maximaal 75 man (compleet verzorgd licht & geluid) nu voor maar 150 euro! Inclusief reiskosten binnen provincie Utrecht.

Lumixx Pakketten

Sinds kort staan de Lumixx pakketten online! De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld op het aantal personen op uw feest.  Zoekt u nog een fotograaf voor uw bruiloft of feest? De prijzen van onze partner Shoot a Memory vindt u in het pakketten bestand. Of neem een kijkje op de website, Read more…

Lumixx & Loft88

Elke zonnige zomerse zondag is het bij Loft88 Utrecht ‘Lazy Sunday’. Op deze zondagen draaien wij lekkere lazy tunes op het terras voor een gezellige relaxte sfeer. Ook vandaag is Lumixx weer aanwezig op het zonnige terras Loft88, kom gezellig langs!

Lumixx & Hebbes

Het eerste sponsorcontract van Lumixx is een feit! De aankomende 4 jaar sponsoren we Hebbes en zijn we shirtsponsor van het Midweek team van de Utrechtse studentenvereniging.  Wij hopen op een voorspoedige samenwerking en wensen de Midweek en de andere teams van USKV Hebbes veel succes het aankomend seizoen!